Ønsker du at spille det højeste kort?

Spiller du med Magic the Gathering kort? Der er mange spillere på verdensplan og de flotte MTG-kort samles og byttes over hele kloden. Her er tale om et unikt univers, som virkelig er spændende at dykke ned i og dyrke. At samle MTG kort er en passion, som bringer glæde og rigdom ind i samlerens liv og udbygger samlerens evner for at spille og vinde sejre med sine kort. Det er en hobby, som ofte bliver passioneret, fordi der er så mange vinkler og varianter i universet.

Det største og mest betydningsfulde kort er black lotus, som sælges til skyhøje priser, både i butikker og på nettet. Prisen er så høj, fordi kortet er så sjældent og kraftfuldt. For en samler er black lotus det ypperste kort. Faktisk er black lotus det mest værdifulde kort af alle Magic the Gathering kort. Den, som ligger inde med black lotus er i besiddelse af en stor kraft. Og som spiller bliver ens kraft forøget betragteligt med black lotus i decket.

Trolddomsuniverset

Magic the Gathering kort bruges i spil over hele verden og er meget kendt, også i rollespilverden. Det er magiske kort, der bruges i spillene og driver dem frem. Her er black lotus et af de mest mytiske kraftfulde kort af alle de magiske kort i Magic the Gathering serien. Man kan sige at black lotus er det højeste kort du kan spille.

At black lotus kan komme op i priser på lidt over 50.000 kroner virker fuldkommen skørt på en uindviet, men er man inde i sagerne og kender de magiske universer omkring Magic the Gathering kortene, så ved man godt hvorfor. Der er tale om et kort, som er helt og aldeles unikt og som står som et hovedkort i hele den store forgrening af kortsamlinger, der går under navnet Magic the Gathering.

Opfundet i 1993

Magic the Gathering kortene blev opfundet i 1993 af matematiklæreren Richard Garfield og er siden blevet udvidet med flere kort ad flere omgange. Der anslåes at være over seks millioner spillere i over 70 lande på verdensplan, der spiller Magic.